Комбинации со бојата која е хит за 2018 година

На крајот на 2017-та, Pantone ја најави ултра – виолетовата боја како хит за 2018 година.

Поради тоа ултра – виолетовата боја се најде во многу излози од продавници и женски гардобери.

Доколку не знаете како да ја носите оваа боја, погледнете ги комбинациите кои ги носат познатите блогерки.

 
Коментари

коментари