Кратки комбинезони идеални за секакви прилики ова лето

Меѓу водечките трендови за ова лето се кратките комбинезони кои претставуваат совршен избор за дневни и вечерни прилики.

Во текот на денот тие изгледаат одлично со шопинг ташна, рамни сандали или патики а за вечерните изданија со малечка елегантна ташна и високи потпетици. Тие се функционално парче поради тоа што сте облечени од глава до пети па не мора дополнително да смислувате комбинации. За ова лето задолжително е да ги поседувате во вашиот плакар..


тагови


Коментари

коментари