Креативни и необични тетоважи на парови кои ја изразуваат нивната љубов

Среќа е да ја најдеш твојата сродна душа, со која сакаш да го поминеш остатокот од животот, а кој не би сакал да го прослави тоа?

Постојат многу неконценцијални начини за да ја обележите љубовта, а овие парови се решиле да ја обележат својата љубов на својата кожа. Трајниот белег од вашата љубов некои парови го претпочитаат наместо бурма, а уште поинтересно е кога тоа се тетоважи кои се поврзани со нивни лични приказни.

Ова се парови кои со нивната љубов и креативност не инспирираат, некои од нив се одлучиле за класичното срце, додека други создаваат свој уникатен белег.

 
 Коментари

коментари