Криси Тајген го покажа трудничкото стомаче

32 годишниот модел, Криси Тајген важи за жена која својот живот го држи во приватност и секогаш е многу опуштена и природна.

? spot the difference

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Сега, таа ужива своја втора бременост заедно со своето семејство. Во тропски стил, таа позираше во нејзината куќа, со цвет во косата и во монокини.

Подоцна, на фотосесијата се придружил и Џон и направиле интересна фотографија во која тој среќно го држи нејзиниот стомак.

На една од фотографиите, Џон Леџенд го прегрнува нејзиното пораснато трудничко стомаче.
Коментари

коментари