Кики Лесендриќ и Пилоти ќе го отворат „Културно лето Карпош 2014“

Од 14 август до 30ти август 2014 ќе се одржи седмото по ред културно лето во Карпош.

Отварањето е резервирано за Кики Лесендриќ и Пилоти, а останатите денови ќе бидат исполнети со богата културна програма, со содржини за сечиј вкус.

Седмото културно лето Карпош е во организација на Општина Карпош и Здружението на граѓани – Младински Форум за Соработка, а во прилог ја имате и програмата.
Коментари

коментари