Лето во знакот на блузите од чипка

Нема да погрешиме ако кажеме дека чипката никогаш не излегува од мода. Сигурни сме дека во вашиот плакар постои барем една блуза од чипка а ова лето обезбедете си уште по некој модел бидејќи чипката ќе биде ултимативен жежок тренд.

 Освен тоа што изгледа дамски, романтично иженствено таа е одличен материјал кој се носи во топлите сончеви летни денови. Ви претставуваме неколку модни комбинации кои ќе ве инспирираат како да го носите овој неодолив тренд..
Коментари

коментари