Љубов, страст и други перипетии

392938_10200862534666996_1559583527_n

„Ноќта е смрдливо исполнета со љубов. Насекаде ја шири својата реа на страст, толку силно, што почнав да се задушувам. А ене го и него, на десет метри од мене. Едвај ја скротив својата горка желба да му ги заријам ноктите во неговиот врат, во неговите бедра. Гладта и гневот ми се беа свиле во стомакот, а слаткиот мирис на неговата кожа стануваше сѐ посилен и ме повикуваше. Но останав достојна на себе и својата гордост. Така е најдобро за мене. За него. За нас.“

 

Lauren Mars

 
Коментари

коментари