Љубовната приказна на Ештон Качер и Мила Кунис

Уште во далечната 1998г во мегапопуларната серија „That 70s show“ Ештон Качер во улогата на Келсо и Мила Канис во улогата на Џеки беа во љубовна врска, но тоа беше само на филмското платно и ништо повеќе.

Кога премина нивното пријателство во возвратена љубов, која ги спои овие двајца младичи кои денес го дочекаа нивното второ дете? Одговорот ви го дава Мила, која ќе ве разнежни со нејзината кратка приказна за тоа како се заљубила во Ештон, нејзиниот сопруг.
Коментари

коментари