Видео: Оваа мајка никако неможе да ги заспие овие две слатки близначиња од Норвешка!

Мајката на овие две близначиња Хенриет Џонасен од Норвешка направила видео во кое се гледа како таа ги успива своите две близнашиња … Погледнете!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=p6WfKsxvIB4#t=46[/tube]
Коментари

коментари