Македонката која го дигна жирито на нозе – Започна новата сезона на Ѕвездичките на Пинк

Мина Блажев е 13 годишната скопјанка која го дигна жирито на нозе и за која пишува Pink. Таа е натпреварувач во новата сезона на Ѕвездичките на Пинк, а по ова што го видовме веруваме дека таа ќе дотурка до самото финале. 

„Совршено, професионално, одговорно, точно, лепо и автентично“ – се некои од зборовите на Леонтина, а Гоца Тржан вели „Длабоко поклонување од сите нас! Како што би кажал Хари, ако споредуваме со предходните, ова беше чиста 10ка.“

Јелена Томашевиќ вели „Ова е фантастично, феноменално, вредно за восхит. Фала и на Македонија за вакви таленти.“
Коментари

коментари