МАКЕДОНСКАТА КИМ: Еми Никол стана хит – сега е време да ја запознаете

Знаете ли од каде доаѓа споредбата со Ким? Знаете ли дека Емили живее во Шведска и работи како инспектор за дрога?

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=5DseaIxP_Ko[/tube]
Коментари

коментари