Македонско а светско: Интервју со Нино од Letz.do , македонскиот стартап кој доби 100.000 евра

Letz e чет-бот или виртелен персонален асистент базиран на вештачка интелигенција чија цел е подобрување на личната продуктивност на корисникот…

Letz e објавен на познатата платформа за откривање стартапи и нови идеи, Product Hunt. Оваа платформа функционира по принцип на гласање на публиката за продуктите кои им се допаѓаат, па појдете на линкот и поддржете ги дечките: https://www.producthunt.com/posts/letz
Погледнете го интервјуто со Нино, CEO & Co-Founder на CodeWell, виновниците за создавањето на оваа апликација.
Коментари

коментари