Makeup изгледи како да ги истакнете ЗЕЛЕНИТЕ очи

За дамите припаднички на зелена боја на очи ви споделуваме неколку makeup изгледи како да ја истакнете нивната убавина и да изгледате неодоливо и самоуверено.
Коментари

коментари