Makeup туторијал за изгледот на Џиџи Хадид

Изгледот на популарниот модел на доделувањето на VMA наградите сеуште е еден од најбараните и најпосакуваните кај makeup артистите. Изгледот на Џиџи кој беше нарекуван изглед на ‘исончана божица’ е исто така еден од бај ре-креираните помеѓу блогерките на youtube. Тој е одеален за било каква свеченост поради тоа што изгледа гламурозно и женствено а со помош на туторијалот подолу, еве како можете да го постигнете..
Коментари

коментари