Видео: Нова жешка љубовна реклама на Mercedes! Погледнете …

Mercedes-Benz и Лукас Линдеман Росински направија нова одлична реклама за германската компанија инспирирана од филмот Dirty Dancing. Главните улоги во неа ги имаат атрактивното S63 AMG Coupé и моќниот Actros меѓу кои се развива љубов.

Овој пат место Dirty Dancing, филмот се вика Dirty Driving.

Покрај стандардната реклама, компанијата објави и дополнителни жешки сцени за оние што имаат фетиш за врзување, објавија и цензурирана верзија, како и една за воајерите.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=VTIfjxNHEPw[/tube]

Верзијата со врзување:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XH9kT5qMeKs[/tube]

Цензурираната:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=zHkObcx5rnE[/tube]

Воајерската верзија:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=MHs663AXgbM[/tube]

 
Коментари

коментари