Модели облечени во песок, вода, оган и ветер

За да се создадат овие фотографии потрошени се три денови фрлајќи песок и пудра во прав, вода и многу бои и секако оган. Овие необични “фустани” се креирани без фотошоп, туку само со бои. Станува збор за едно навистина ладно, неуредно и исцрпувачко искуство, но кога ќе ги погледнете овие уметнички фотографии, ќе сфатите дека вреди целиот труд.

 

 
Коментари

коментари