Модна инспирација од Instagram

Instagram е секогаш неисцрпен избор кога е во прашање модата, многу познати блогерки постојано ги споделуваат своите дневни комбинации кои можат да ви послужат како инспирација кога се двоумите пред вашиот плакар. Погледнете кои аутфити можете да ги копирате оваа недела.

Apparently there is only one way 🙋🏻 according to this photo 😬😬😬 outfit deets coming soon on #thechrisellefactor

A post shared by Chriselle Lim 🌟 임소정 (@chrisellelim) on

Check-point🏁 @mango #mangogirls #mango

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

🚧

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) on
Коментари

коментари