Модни комбинации од Pinterest и Instagram

Кога зборуваме за друштвените мрежи, сигурно е дека тие се непресушен извор на инспирација за сите креативци и уметници. Имајќи изграден сопствен стил, Pinterest,Instagram и блоговите претставуваат помошни студии во создавањето на нови модни комбинации, освежување на трендовите и прилагодување на временската доба.
Есента сама по себе е инспиративна носејќи ги со себе топлите и удобни џемпери, меките материјали, мантили и капути. Уште еден аргумент кој ја поткрепува модата е тоа дека стилот нема правила. Во продолжение погледнете ја галеријата од 15 модни комбинации директно од познатите трендсетерки на Pinterest и Instagram.
Коментари

коментари