Моќна лекција која дефинитивно ќе ви го разубави денот

Живееме во стресно време кога многу често грешиме во носење заклучок за тоа што всушност е важно. Испуштаме да земеме здив и да ги погледнеме работите од другата страна. Најтажно од се, збораваме дека работите не се никогаш толку лоши колку што мислиме.

Погледнете го ова 2-минутно инспиративно видео кое дефинитивно ќе ви го разубави денот, а можеби и ќе пробуди внатрешни чувства и ќе го промени начинот на кој ги гледате работите. На крајот, се’ се сведува на вашиот став и гледање кон работите.
Коментари

коментари