Моќна виолинска верзија на една од најпопуларните песни во моментов

Моќна верзија на еден од најголемите хитови од последнава година Rockabye на Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie.

Сега заразниот звук на овој хит можете да го слушнете во, можеби и, подобра верзија во изведба на Caitlin De Ville со нејзината електрична гитара.
Коментари

коментари