Моќно и емотивно видео за победата на РК ВАРДАР

Насловено „Бесмртните“ што ја одсликува во целост нивната победа и нивниот успех.

Успех кој е цврство врежан во македонската спортска историја како еден од најголемите настани кои ги доживеала оваа држава. Ова видео го претставува патот, моќните и клучни моменти, на Вардарците, како и секоја емоција која ја видовме на терен и повторно преживување на целата возбуда и среќа во самите нас. Погледнете и ќе ја почуствувате и вие бесмртноста на Вардар.
Коментари

коментари