Морате да ги имате: Блузи на едно рамо

Блузите кои ги откриваат рамената не се само тренд, туку и есенцијални парчиња кои морате да ги поседувате во вашиот плакар.

 

Минатогодишниот тренд на голи рамена ова лето еволуира во нешто уште по неодоливо а тоа се блузите на едно рамо, било да се работи за една прерамка, ракав, каква било варијанта важи за хит кој дамите ќе го обожаваат ова лето..
Коментари

коментари