Муабетиме за Стартапи дрога и секс со Ева Пиперевска 

Оваа недела можеме да испиеме едно кафе со Кика и со Ева кои ни зборуваат за моменталната состојба на македонската Стартап Заедница. Ева Пиперевска е маркетинг менаџер во една македонска компанија која до неодамна беше стартап и во последните 2 години била на различни начини вклучена во околу 20 стартапи од Македонија и регионот. Ќе можете да слушнете до каде сме, со кои проблеми се среќаваме и како да ги решиме.
Коментари

коментари