Надворешни топли базени кои се опкружени со планини

За сите љубители на топло – ладните контрасти во зима, некој од следните ресорти е вистинскиот избор за вас.

Ресортите се опкружени се со планински шуми и карпи, кои ќе ви овозможат да се опуштите и да уживате во убавиот поглед.

Хотел 7132 – Швајцарија

Доколку пливањето е еден од вашите омилените „зимски спортови“, тогаш еден од овие ресорти ќе ви го овозможи тоа задоволство. Каде и да отидете, сигурно ќе уживате.

Aplin Panorama Hotel Hubertus – Италија

Aqua Dome – Австрија

Hotel Schwarzer Adler Kitzbühel – Австрија

Hotel Villa Honegg – Швајцарија
Коментари

коментари