Најдобрите 10 божиќни реклами за 2016 година

Божиќните реклами имаат моќ да нè насмеат, да нè расплачат и да ни ја покажат магијата и смислата на празничната сезона. Сè повеќе компании вложуваат средства и напори во емотивни реклами кои ќе ги допрат нивните клиенти.

Годината која измина несомнено беше полна со интересни божиќни кампањи, а сајтот „Ads of Brands“ создаде листа од најдобрите 10 од нив. Подгответе си марамче и започнете да гледате:

1. That is Christmas

BAHLSEN

https://www.youtube.com/watch?v=PYOJ1j7axrE

2. Come Together

H & M

https://www.youtube.com/watch?v=VDinoNRC49c

3. Do You See What I See?

MEIJER

4. Buster The Boxer

JOHN LEWIS

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

5. Juliette the Doll

MCDONALD’S

6. Coming Home for Christmas

HEATHROW AIRPORT

7. December 21st

SPAIN’S STATE LOTTERY

8. English

ALLEGRO

9. Christmas is a Feast

REWE

https://www.youtube.com/watch?v=XLRl2anOVPk

10. Be Present

HUAWEI
Коментари

коментари