Најдобрите beauty изгледи од отворањето на Канскиот филмски фестивал 2017

Ви ги претставуваме најдобрите beuaty изгледи на шминка и фризура од црвениот тепих на отворањето на Канскиот филмски фестивал 2017.

 
Коментари

коментари