Чек дис аут
Search


Најдобрите летни дизајни на нокти (ВИДЕО)

Топлите денови ни пристигнаа, што ни е инспирација за стајлинг во светли и весели бои. 

Покрај облеката, светлите и свежи бои се присутни и во декоративната козметика, како шминката, ноктите и слично. Ова се интересни летни дизајни кои можете да ги пробате и да го комплетирате вашиот летен стајлинг.

https://www.youtube.com/watch?v=8pJdoJJd9ds
Коментари

коментари