Најкраткиот хороскоп

Овен

Мисли – многу

Зборува – малку

Работи – правилно

 

Бик

Мисли – на многу нешта

Зборува – убедливо

Работи – без подготовка

 

Близнаци

Мисли – на себе

Зборува – тоа што мисли

Работи – мисли дека работи многу добро

 

Рак

Мисли – постојано

Зборува – убаво

Работи – тоа што ќе му се каже

 

Лав

Мисли – точно

Зборува – непотребно

Работи – тоа што не можел да го избегне

 

Девица

Мисли – едно

Зборува – друго

Работи – трето, ама добро

 
Коментари

коментари