Дали ова е најлошата фотосесија на Ким Кардишијан!?

 Ким Кардашијан позираше на земја во боди и халтери, а за таа прилика ја облекол нејзиниот сопруг Кање Вест. 

 

Тие се уверени дека на овој начин ги поместиле границите на уметноста и модата.

Сето тоа би требало да ја објасни сликата која е пред вас која е направена порано оваа година, додека Ким Кардашиан беше Јелена Карлеуша, пардон, плавуша…

Фотосесијата е направена за магазинот System во селските предели на Франција.

kim-kardashian-system-magazine-inline

um
Коментари

коментари