Најнови трендови на уредување на детски соби

За децата нивната соба е повеќе од соба за спиење. Таа треба да има простор за игра, за релаксација, за учење и за складирање.

Во прилог погледне детски соби, каде што розевата, сината боја и тапетите не се повеќе моден тренд. Наместо тапети или ѕидови во боја, налепниците се најпопуларен тренд, особено триаголниците.

Карактеристични се и неутралните бои и тонови, од беж до популарната зелена боја. Погледнете ги следните предлози, кои сигурно ќе ви дадат инспирација каква да ја направите собата на вашите деца.

 
Коментари

коментари