Најубавите фустани од црвениот тепих за 2017 година

Пред самиот завршеток на оваа година ви ги претставуваме најдобрите стилски моменти на познатите од свечените настани.

Кои фустани оставија белег во историјата на црвениот тепих и ќе ги паметиме уште долго, ова се најубавите помеѓу најубавите за 2017 година.

 

 
Коментари

коментари