Најубавите изгледи од наградите „Златен глобус“ 2017

Откако ги избравме најубавите тоалети на гламурозната вечер, време е да ги избереме најубавите изгледи помеѓу дамите. Припремањето на шминката и фризурата е подеднакво важно како и избирањето на вистинската тоалета. Погледнете ги најубавите изгледи кои не воодушевија и инспирираа и сигурно веќе ги поставија новите бјути трендови за оваа зима.
Коментари

коментари