Највпечатливите маникири од неодамна завршениот Моден месец

Модниот месец во 4-те модни престолнини Њујорк, Милано, Лондон и Париз неодамна заврши а ни донесе бројни beauty трендови.

Новите колекции беа збогатени со исклучително впечатливи, необични и помалку бизарни маникир трендови. Доминираа големите вештачки нокти во различни форми и впечатливи нијанси со детали како светки и нитни. Погледнете кои од нив привлекоа најмногу внимание на модните писти.
Коментари

коментари