Направете интересни дизајни на старите апостолки (ВИДЕО)

Старите апостолки и сандали украсете ги сами за да уникатен и креативен изглед ова лето. 

Не ги фрлајте апостолките, со малку труд може да добиете нешто интересно. Како? Погледнете го видеото.
Коментари

коментари