Направете сами свеќа без восок (ВИДЕО)

Есента и намалувањето на температурите се почесто не тераат времето да го поминуваме дома, гледајќи филмови, читајќи книги.

Свеќите се секогаш тука да ни ја надополнат атмосферата, а како да ги направите сами? Погледнете го ова видео и обидете се.
Коментари

коментари