Направете шанк во вашиот двор од палети

Во последниве години видовме како луѓето ги искористуваат палетите за да направат најразновидни креативни нешта во домот, од клупи, кревети, полици…

Овој пат ни доаѓа интересна идеја, како да направите шанк во вашиот двор. Доколку имате вишок време, малку боја и да ве бива со алат, можете лесно да направите нешто вакво во вашиот дом. Одлично е за топлите летни денови, да уживате со вашето семејство и да организирате мали забави за вашите пријатели.

 

 
Коментари

коментари