Направи сам: Од протокал направете овошно ракче за декорација

Храната покрај вкусот, треба да го нахрани и окото. Ова е интересна декорација со портокали која можете да ја направите за вашата следна забава, а е одличен начин да ги натерате децата да јадат повеќе овошје.

Потребно ви е:

  • Портокали

  • Нож

  • Цреши

  • Чепкалки за заби
Коментари

коментари