Нашминкајте се како Кендал Џенер (видео)

Сакате совршено нашминкани очи како Кендал ? Со само неколу чекори ископирајте го нејзиниот начин на шминкање.

 

Популарната манекенка е позната по совршениот изглед со кој привлекува огромно внимание каде и да се појави. Нејзиниот мистериозен и драматичен  smokey eye кој ги дефинира нејзините совршени очи е како создаден за неа. Еве како да извлечете барем дел од нејзиниот изглед !
Коментари

коментари