Не сакате ова да ви се случи на плажа… (ВИДЕО)

Неколку луѓе без изложени на екстра шампон, а тоа беше по вина на овој јутубер кој сака да прави пранкови. 

Овој пат цел му беа луѓето кои после плажа сакаа да се истушираат, па туширањето им го зачинуваше скришно со екстра шампон, а тие не сфаќаа што се случува. Иако веруваме убаво ќе ве насмее, никако не сакате ова да ве снајде и вас.
Коментари

коментари