Фото: Негазирана вода од 25 денари за само 140 денари на Воен Базен во Скопје … Погледнете!

Епа не е само Охрид атрактивен со цените. Погледнете во Скопје на Воен Базен колку им наплатиле вода која е брендирана на самата етикета 25 денари …

 

Фотографијата ни ја испрати наш читател.
Коментари

коментари