„Некст тајм“ допре до сите Македонци – погледнете го најубавиот спот за песната „Слушам кај шумат шумите“

„Некст Тајм“ имаат нова песна. Вчера со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста  го претставија својот најнов музички проект од кој никој не остана рамнодушен.

Станува збор за преработка на старата револуционерна македонска песна, „Слушам кај шумат шумите“.

Една од нашите најубави актерки, Ана Стојановска се појавува во видеото кое го режираше Огнен Шапковски заедно со Мартин Филиповски.

Погледнете…
Коментари

коментари