Нена Мицева со својата прва песна во етерот насловена „Кога си до мене“ (Видео)

Во етерот е излезена првата официјална песна на Нена Мицева, “Кога си до мене”. Песната е со целосен аранжман на Дарко Илиевски. Позади видео записот стои Пирамид Продукција, со раководство на Кристијан Шемко. Видеото претставува нешто ново и свежо во македонската музика.

Видео записот е снимен на повеќе локации низ Скопје, вклучувајки ги Филм Кафе, Модно студио Матра и сл. За стајлингот беше задолжена Емилија Ангеловска, Модно студио Матра, а фотографиите беа направени од страна на Стефани Павловска.
Коментари

коментари