Неодолива шминка за кафеави очи

Доколку сте припадничка на кафеави боја на очи и сметате дека е тешко да се одберат соодветните нијанси на сенки, руменило и кармин ние ви подготвивме неколку makeup изгледи кои ќе ви помогнат да го решите овој проблем. Во зависност од тоа за каква нијанса на кафеава се работи, ви споделуваме шминка која ќе одговара на секоја дама.
Коментари

коментари