Несекојдневни фраерски фризури, скриени под долгата коса

Долгата коса е убава, но понекогаш знае да изгледа здодевно. Но што ако под долгата коса се крие нешто сосема необично?

Несекојдневи и фраерски фризури исшишани под долгата коса. Доколку сакате промена, инспирација може да црпите од девојките кои се одлучиле да се исшишаат на овој необичен начин. Едно е сигурно, во топлите летни денови, вашата коса фатена во реп, ќе биде се само обична не.
Коментари

коментари