Несекојдневни производи кои се плод на креативни уметници

Секојдневно и се почесто сретнуваме уникатни производи, создадени од уметници, кои се и навистина уметнички дела. 

Често гледаме керамички шољи, рачно исшарани со уникатни дизајни.  несекојдневен накит, како изезени ланчиња и уникатни украси кои го прават вашиот изглед или вашиот простор посебен.

НАЛЕПНИЦИ ЗА СКАЛИ

КЕРАМИЧКА РАЧНО ИСЦРТАНА ШОЉА

УНИКАТНИ ПРСТЕНИ

ЧЕТКА ЗА ЧЕШЛАЊЕ МАЧКИ

СЛИКА ВО КАПКА

ЛАПМА

ВЕНЧАЛНИ ПРСТЕНИ

ИЗВЕЗЕНИ ЛАНЧИЊА

ШКОЛКА

ГРАВИТАЦИОНЕН РАНЕЦ

ВАЗНА ВО ОБЛИК НА КУЧЕ

ЛАНЧЕ ИНСПИРИРАНО ОД ДИВИОТ СВЕТ

СЛИКА НА ПАРЧЕ ДРВО

ТАПЕТИ

НАЛЕПНИЦА ЗА ЛАПТОП
Коментари

коментари