Неверојатни дизајни: Маси од дрво, стакло и кристал

Парчиња мебел, односно уметност кои претставуваат прекрасна симбиоза на материјали, кои прават да се чуствувате како природата да дошла во вашиот дом. Дрвото употребено во комплетно не секојдневен начин, кристали кои уловувајќи го секој сончев зрак прават неверојатна лепеза од бои и стакло излеано на најуникатен начин. Ова се можеби најубавите дизајни на маси, кои секој би посакал да ги има во својот дом.
Коментари

коментари