Неверојатно видео: Јагуар ја препливува реката Амазон

Неверојатно ретка глетка имале овие истражувачи во Амазонската џунгла.

Реката Амазон е најголемата река на светот и е дом на многу животни. Тоа што истражувачите мислеле дека виделе крокодил не било нешто невообичаено, но кога сфатиле дека тоа е мачка, веќе биле прилично изненадени…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=zVpiU2pO_1Q[/tube]
Коментари

коментари