Ни трага ни глас од бременото стомаче на Кајли Џенер

Пред само неколку месеци имавме можност да видиме фотографии од бременото стомаче на славната Кајли Џенер. Но, пред неколку дена, се појавија нејзини фотографии, на кои забележуваме дека таа е во одлична форма, а од бременото стомаче нема ни трга ни глас.

Кајли објави фотографии од последната фотосесија за брендот “Forever Unique”. Таа позира во неколку различни аутфита, но на ниедна фотографија таа не изгледа бремена.

Дали станува збор за фотосесија која е направена минатата година, за „одличен“ фотошот, или пак можеби воопшто не е бремена, останува да видиме.
Коментари

коментари