Никогаш поубава: Дефне ќе ве воодушеви во најновата фотосесија

Турчинката Елчин Сангу (32)  која кај нас е позната како Дефне од „Вљубениот ерген“,  во светот на модата важи за една од најбараните модели, а деновиве откако заврши со снимањето на новиот филм „Време за среќа“, таа се посвети и на модата, односно изработи фотосесија за еден моден бренд.
Коментари

коментари