Нинг Чен е најубавата медицинска сестра на светот

Дваесет и пет годишната Нинг Чен од Тајван е најубавата медицинска сестра на светот. Таа преку ноќ стана интернет сензација.

Фотографиите на оваа медицинска сестра во една стоматолошка ординација од Тајван за кусо време вирално се проширија на интернет и таа ненадејно ја доби титулата „најубавата медицинска сестра на светот“.

Иако многу од пациентите измислуваат дека имаат болки само за да можат да ја видат, оваа убава девојка е во среќна врска.

Но и покрај тоа, вниманието кое и го посветува машката популација и годи.

 
Коментари

коментари